Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اعلام روز پنجشنبه روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش، بر اساس سیاست های سازمان منطقه آزاد کیش کلیه فعالیت های دانشگاهی در شهرک دانشگاهی تجمیع و مستقر خواهد شد و قرارداد اجاره دانشگاه های فعال در مرکز شهر که مالکیت ساختمان در اختیار سازمان می باشد از جمله دانشگاه آزاد تمدید نمی شود.

زمین چند هزارمتری در شهرک دانشگاهی با ۸۰ درصد تخفیف مصوبه هیئت مدیره که برای تمامی دانشگاه ها بوده در اختیار این دانشگاه قرار داده شد و با توجه به کمبود امکانات آموزشی دانشگاهی در این شهرک به عنوان نخستین دانشگاه نسبت به ساخت ساختمان اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختمان این دانشگاه در پنج طبقه و به صورت مجهز ساخته شده و برای برگزاری کلاس ها دارای امکانات کامل است و بخشی از برنامه ها و دانشگاه های پزشکی در این ساختمان در حال برگزاری بوده و همچنین آزمایشگاه های تشریح پزشکی در حال فعالیت است.

ساختمان اداری در میدان ماشه و با مساحتی بالغ بر پنج هزار و ۲۰۰ مترمربع و طی قرارداد استیجاری پنج  ساله و با نرخ ماهیانه ۱۰ هزار ریال تا ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ به صورت ثبت و شماره شده در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش قرار گرفته است.

یکی از سیاست های اصولی سازمان منطقه آزاد کیش بر این است که با توجه به ساخت شهرک دانشگاهی تمام واحدها باید از داخل شهر جمع و فعالیت خود را در این شهرک ادامه دهند.

این ساختمان ها با توجه به نزدیکی به نیروگاه جنوب، دارای زیرساخت های آب و برق است و تنها بهانه ای که از سوی این مراکز عنوان شده دوری از مرکز شهر است که با برقراری سرویس می توان این مشکل را رفع کرد.

در ادامه این مطلب همچنین مدیر حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش توضیحاتی نیز ارایه داده که به شرح زیر است: قرارداد مذکور به شماره ۲۸۰۰۱۱۷۵۱/۹۶  به تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۶  از تاریخ ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ تا ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ به مدت پنج سال بین سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان موجر و دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کیش به عنوان مستاجر منعقد شده است.

تمدید قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کیش مورد موافقت دارندگان مجاز حق امضاء قرار نگرفته است و اساسا قرارداد مذکور تمدید نشده و ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ بدون قرارداد علیرغم پیگیری سازمان، دانشگاه آزاد اسلامی که دارای ساختمان در شهرک دانشگاهی جزیره کیش می باشد از تحویل ملک مورد اشاره خودداری کرده است.

نظر به اینکه جزیره کیش دارای کمبود شدید کلاس های درس مورد نیاز اداره آموزش و پرورش می باشد که مراتب کمبود کلاس های درس جلسه بررسی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش کیش نیز مورد تصریح قرار گرفته است و علی القاعده یکی از محل های تامین و جبران این کمبود املاک متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش است که در این خصوص ملک مورد اشاره به عنوان یکی از مکان هایی جهت تامین موقت کلاس های درس آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

در ادامه تکمیل اظهارات حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش لازم به ذکر است که به موجب دستور قاضی اجرای احکام حقوقی در ۳۰ خرداد امسال متعاقب دادنامه شماره ۴۰۳۹۰۰۰۰۶۸۲۵۶۹/۱۴۰۱ در ۲۴ خرداد امسال، مقرر شد "نسبت به تخلیه ملک مورد نظر" اقدام شود.

لذا در همان زمان یاد شده بار دیگر به خاطر رعایت شئونات آموزشی دانشگاه تا ۲۱ تیر امسال به آن دانشگاه مهلت داده شده است ولی مسوولان دانشگاه به دادنامه مرجع قضایی بی اعتنایی کردند.

 پس از آن با دستور قاضی اجرای احکام از ۲۱ تیر امسال، ترتیبات اجرایی از سوی این سازمان پیگیری و در ادامه سه مرتبه از سوی منطقه آزاد کیش و دادستان کیش به آن دانشگاه جهت تخلیه مهلت داده شده، که علی رغم مهلت های داده شده و مذاکرات متعدد و مراجعات مکرر به دانشگاه به همراه مامورین نیروی انتظامی مسوولان دانشگاه آزاد از تخلیه و تحویل ساختمان استنکاف کردند.

همچنین ۳۰مرداد امسال لاین سمت راست ساختمان موضوع تخلیه به موجب دستور مرجع قضایی تخلیه و تحویل امین اموال معرفی شده از سوی مرجع قضایی شد و متعاقب آن جهت ادامه اجرای حکم قضایی در یکم شهریور امسال کارکنان سازمان منطقه آزاد کیش به همراه ضابطین مرجع قضایی به ساختمان متعلق به منطقه آزاد کیش تصرفی دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کردند.

لازم به ذکر است اخذ اجرت المثل ایام تصرف دانشگاه آزاد اسلامی نیز بابت استیفای حقوق دولتی در دستور کار قرار دارد.

برچسب‌ها کیش دانشگاه آزاد اسلامی سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش دانشگاه آزاد اسلامی سازمان منطقه آزاد کیش کیش دانشگاه آزاد اسلامی سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان سازمان منطقه آزاد کیش دانشگاه آزاد اسلامی شهرک دانشگاهی مرجع قضایی داده شد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۹۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم

ایسنا/هرمزگان مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صنایع فعال قشم از جمله شرکت سیمان ملزم به انجام دو نوع پایش آنلاین و دوره‌ای با هدف بررسی درجه آلایندگی از سوی آزمایشگاه‌های معتمد سازمان محیط زیست و ارائه گزارش آن به سازمان حفاظت از محیط زیست هستند.

سید محمد هاشم داخته در نشست امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) با اصحاب رسانه قشم در سالن مرکز بین‌المللی رشد، اعلام کرد: شرکت سیمان از صنایعی است که پیش از آغاز فعالیت مدیریت محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم، مجوز فعالیت دریافت و کار خود را شروع کرده اما برنامه‌های پایش محیط زیست این شرکت همانند دیگر صنایع بزرگ به صورت مستمر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: تغییر معیارهای تعیین سطح آلایندگی واحدهای تولیدی صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده در کارگروهی از سوی هیات وزیران، تصویب شد که عدد مربوط به آلایندگی‌ها بسته به نوع صنعت نسبت به سال‌های قبل، بالاتر هم رفته است.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر اینکه مدیریت آلودگی یک صنعت با توجه به میزان سرمایه‌گذاری، اشتغال و چرخه اقتصادی که در جامعه با خود به همراه دارد، نیازمند یک برنامه طولانی مدت و مستمر پایشی است، افزود: در این زمینه با شرکت سیمان قشم جلسات متعددی داشتیم و روند پایش‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فیلترهای نصب‌شده در دودکش کارخانه، الکتروفیلترهایی هستند که از طریق جریان الکتریکی در مدار قرار می‌گیرند، عامل اصلی چگونگی عملکرد خروجی گرد و غبار از دودکش کارخانه سیمان قشم، نوسانات برق و محدودیت‌های تامین انرژی شامل محدودیت مصرف انرژی الکتریکی در فصول گرم و محدودیت مصرف گاز در فصول سرد است.

به گفته داخته، قطعی برق شرکت سیمان قشم باعث از کار افتادن الکتروفیلترهای این کارخانه می‌شود و انتظار داریم با برداشته شدن محدودیت تامین برق در این شهرستان، مشکل این شرکت و بقیه صنایع به ویژه در فصل تابستان حل شود.

او بیان داشت: سازمان منطقه آزاد قشم سال ۱۳۹۰ با ایجاد شورای عالی ارزیابی با حضور ۱۰ تن از بزرگان محیط زیست کشور موفق شد اقدامات مربوط به مجوز طرح‌های بزرگ صنعتی در این شورا را پس از تحلیل و بررسی و انجام اصلاحات لازم، صادر کن.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صدور مجوز پروژه‌های بزرگ تا پیش از سال ۱۳۹۰ تنها از سوی سازمان محیط زیست کشور امکان‌پذیر بود.

وی با تاکید بر روند مستمر پایش آلاینده‌های صنعتی، از تلاش ۱۰ ساله شرکت ذوب و روی قشم برای حل این مشکل یاد کرد و گفت: در اوایل دهه ۸۰ این شرکت بار آلایندگی بالایی داشت، اما تعطیلی آن به دلیل بیکار شدن نیروها به‌ویژه فعالان جامعه محلی، عواقب اجتماعی به مراتب سنگین‌تری به همراه داشت که در نهایت تصمیم بر اجرای برنامه‌های نظارتی ۵ ساله برای ارتقاء استانداردهای محیط زیستی به منظور کاهش آلایندگی‌های این شرکت گرفته شد.

داخته ادامه داد: در حال حاضر این شرکت با راه‌اندازی سیستم تصفیه فاضلاب، فضای سبز مناسب و استفاده از فیلترهای تصفیه، موفق عمل کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به منطقه آزاد قشم رسید
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم