Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@20:35:27 GMT

توسعه توریسم علمی در جزیره کیش ضروری است

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۴۰۴۳

توسعه توریسم علمی در جزیره کیش ضروری است

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان هرمزگان، حجت الاسلام احمد حسن زاده در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه علمی کاربردی کیش اظهار داشت: لازم است زیرساخت های مختلف جزیره کیش همچون گردشگری علمی همانند سایر بخش ها توسعه متواز داشته باشند.

وی افزود: با توجه سابقه فعالیت دانشگاه علمی کاربردی در جزیره ، حضور پررنگ دانش‏آموختگان دانشگاه علمی کاربردی در مناصب اداری و خدماتی کیش، این مهم نشان دهنده اهمیت و موفقیت این دانشگا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش نیز در این آیین با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مرکز کیش که بدلیل نیازجزیره ایجاد شده است اضافه کرد: این دانشگاه مجموعه ای متشکل از نیروی جوان، چابک و منطبق بر نیازهای مختلف جامعه است.

رییس دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان نیز با اشاره به استقبال مناسب جامعه و دانشجویان از دانشگاه علمی کاربردی در سال 1400 اظهار داشت: این استقبال نشانه اعتماد جامعه و نسل جوان به دانشگاه است.

مهدی میرزاده افزود: کیش بهترین مکان برای توسعه دانش بنیان و توسعه تعاملات بین المللی در حوزه آمورش عالی است  و با توجه به رویکرد جدید دانشگاه علمی کاربردی، این جزیره می تواند به عنوان پایلوت و پیشگام همکاری‏های بین المللی در حوزه آموزش عالی و مهارتی تبدیل شود.

مدیر امور فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد کیش نیز افزود: دانشگاه علمی کاربردی باید محلی برای شکستن سبک و سیاقهای قدیمی و بروز تفکر و ایده های نو باشد تا ایده های جدید به محصول در جامعه تبدیل شوند.

رضا اردلان افزود: آموزش های علمی کاربردی با ایجاد ارزش در جامعه به توسعه همه جانبه کشور کمک می کنند منطقه آزاد کیش برای توسعه همکاری با دانشگاه‏ علمی کاربردی اماده است.

در این آیین همایون روحیان از اعضای هیات علمی این دانشگاه به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکزکیش معرفی و از خدمات مهدی فلاحتی تقدیر شد.

برچسب‌ها کیش احمد حسن زاده هرمزگان دانشگاه علمی کاربردی امام جمعه کیش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش احمد حسن زاده هرمزگان کیش احمد حسن زاده هرمزگان دانشگاه علمی کاربردی امام جمعه کیش دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۴۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است

منصور نعیم‌آبادی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار گفت: برای هماهنگی و تحقق آمبولانس و اورژانس دریایی نشست‌های مشترکی با اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان برگزار شده است.

وی افزود: توسعه ناوگان و افزایش خدمات اورژانس پیش بیمارستانی بویژه راه اندازی آمبولانس دریایی یکی از موارد مهم برای ارتقای سلامت مردم و خدمت رسانی بهتر در حوادث مختلف ترافیکی زمینی، دریایی و بحران‌های احتمالی است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: با فعال شدن آمبولانس دریایی انتقال بیمار از اسکله‌ها در شهر‌های ساحلی به دیگر شهر ساحلی یا حتی دریا به ساحل فراهم می‌شود و بدین طریق سرعت انتقال بیماران در حوادثی مانند سیل که احتمال قطع شدن راه‌های زمینی وجود دارد، افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵، راه اندازی اورژانس دریایی سرعت خدمت رسانی به مصدومان را افزایش و مسیر رسیدن بیماران به مراکز درمانی با توجه به ساحلی بودن بیشتر شهرستان‌های تحت پوشش دانشکده، کوتاه‌تر می‌کند.

نعیم آبادی تصریح کرد: بنادر و دریانوردی مدتی است که در این راستا پیگیری و مطالعات لازم را به انجام رسانده و اعلام آمادگی کرده تا علاوه بر همکاری در حفظ، نگهداری و راهبری آمبولانس دریایی، در ایجاد اسکله‌های دسترسی به خشکی برای اورژانس دریایی اقدام کنند که جای قدردانی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است