Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ایجاد زیر ساخت های فناوری و اطلاعات؛ زمینه ساز مشارکت متخصصان و نخبگان را در برند سازی و ایجاد شهر هوشمند در منطقه آزاد کیش فراهم می کند
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر علی سلک غفاری رئیس پردیس بین المللی کیش، دانشگاه صنعتی شریف با بیان این که نقش آموزش عالی و ایجاد زیر ساخت ها از مهمترین موضوعات تاب آوری در توسعه پایدار کشور است، گفت: با شیوع ویروس کرونا، ظرفیت های جدیدی در حوزه آموزش عالی کشور ایجاد شده که با تدوین برنامه بلند مدت، کوتاه مدت و میان مدت می توانیم گام های موثری در این زمینه برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی سلک غفاری در ادامه تصریح کرد: برای تحقق شهر خلاق و هوشمند باید توجه ویژه به زیرساخت های مورد نیاز از جمله سخت افزاری مثل شبکه، اینترنت و نظایر آن شود.
به گفته سلک غفاری در شرایط اعمال تحریم های ظالمانه دشمنان، بهره گیری از ظرفیت های اقتصاد دانش بنیان مناطق آزاد می تواند یک اقدام راهبردی مهم در منطقه باشد.
وی با اشاره بر لزوم اهمیت دیپلماسی علمی در جزیره کیش، اظهار داشت: با حضور دانشگاه های سطح یک کشور مانند" دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، امیر کبیر و دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شیراز" این مهم در جزیره تحقق یافته است.
سلک غفاری در ادامه سخنان خود بر ضرورت ایجاد زیرساخت های فناوری و اطلاعات در جزیره کیش اشاره داشت و افزود: در مراکز ابر رایانشی دنیا، 4کشور "چین، آمریکا، ژاپن و آلمان" ؛ مطرح هستند که در حال حاضر بزرگترین مرکز ابررایانشی با سرعت معادل 33 پتافلاپس را چین ایجاد کرده است و امریکا نیز نزدیک به 17 پتافلاپس و ژاپن و آلمان در رتبه 4 قرار گرفتند.
به گفته سلک غفاری پردیس بین المللی کیش، دانشگاه صنعی شریف با دانش فنی و با پیش بینی 30میلیون دلار؛ می تواند یک سیستم ابررایانشی و یا یک مرکز دیتا با سرعتی معادل 6 پتافلاپس را در منطقه آزاد کیش ایجاد کند.
وی راه اندازی سیستم ابررایانشی در کیش را از برنامه های بلند مدت این دانشگاه عنوان کرد و افزود: ضمن این که این مهم در یک بازه سه ساله قابلیت راه اندازی دارد و ایران را میان چهار کشور برند دنیا قرار خواهد داد، یک ظرفیت خوبی نیز برای منطقه آزاد کیش محسوب می شود.
رئیس پردیس بین المللی کیش، دانشگاه صنعتی شریف توسعه آموزشی را یکی از برنامه های راهبردی ششم توسعه و رسیدن به ظرفیت پذیرش دو درصد جمعیت دانشجوی بین المللی برشمرد و گفت:زیرساخت های آموزش مجازی و ظرفیت تدریس به زبان انگلیسی را دانشگاه های کیش از جمله در پردیس بین المللی، دانشگاه صنعتی شریف فراهم کرده است.
علی سلک غفاری ایجاد هاب آموزشی بین الملل مجازی و مهندسی را از برنامه های میان مدت این دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: برگزاری آموزش به صورت آنلاین می تواند زمینه جذب دانشجوی خارجی را در منطقه آزاد کیش با حضور دانشگاه های معتبر و با محوریت دانشگاه صنعتی شریف فراهم کند.
وی برند سازی و اجرای برنامه های استارتاپی و مسابقات منطقه ای را نیز از برنامه های کوتاه مدت عنوان کرد و افزود: دانشگاه صنعتی شریف ظرفیت قابل توجهی را در برگزاری مسابقات "ای سی ام" دارد.
رئیس پردیس بین المللی کیش، دانشگاه صنعتی شریف خاطر نشان کرد: خوشبختانه زیرساخت های فناوری و اطلاعات به گونه ای است که متخصصان نیاز به حضور فیزیکی ندارندو قابلیت ارتباط از طریق سیستم اینترنتی در تمام دنیا فراهم شده است از این رو هند و شرکت مایکروسافت نیز از این قابلیت بهره مند شده است.
علی سلک غفاری در پایان سخنان خود گفت: تدوین برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت می تواند ما را به یک برند بسیار خوبی در منطقه برساند تا از ظرفیت های مناطق آزاد بهره مند شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی شریف منطقه آزاد کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار کرد مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار همچنین تصریح کرد: صادرات ۴۰ کالا با ارزش ۱۰ میلیارد دلار به ۵۰ بازار از استان کرمان برنامه‌ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد حضور چینی‌ها در استان کرمان گفت: چینی‌ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده‌اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

استاندار کرمان در مورد آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر ۲۰ کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آن‌چنانی وارد نکرده است. آب در حال حرکت به مدت حدود ۲ ساعت وارد پارکینگ‌های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن‌ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگردی، محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

وی تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

کد خبر 6098220 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • تعیین نام شرکت‌ها هوشمند می‌شود/ حذف فیزیکی دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان