Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@23:31:34 GMT

شکل‌گیری پردیس علامه طباطبایی در جزیره کیش

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۶۶۷۹۲

شکل‌گیری پردیس علامه طباطبایی در جزیره کیش

به گزارش خبرگزاری فارس از کیش، جعفر آهنگران سرپرست این سازمان در نشستی با مسؤولان دانشگاه علامه با اشاره به جایگاه علمی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی گفت: سازمان منطقه آزاد کیش برای استفاده از ظرفیتهای فراوان این مجموعه علمی و ارائه طرح های نوگرایانه آماده است.

وی افزود: بسیاری از طرح ها و پروژه ها در کیش، نیازمند پیوستهای فرهنگی اجتماعی هستند و دانشگاه علامه می تواند با شناسایی نیازها و پاسخ به آنها، اثرگذاری ملموسی را در سطح میش بوجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه با اشاره به روند رو به رشد سکونت در این جزیره زیبا گفت: با توجه به دوبرابر رشد جمعیت کیش در سال‌های پیش رو و ایجاد نیازهای نو در جزیره، پردیس علامه طباطبایی می تواند با ورود معنادار ، گامی رو به جلو در کیش بردارد و انتظار برآورده نشده سازمان منطقه آزاد کیش از پردیس ها را با ایجاد رویکردهای نو برآورده سازد.

حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی نیز با اظهار خرسندی از عقد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبایی و سازمان منطقه آزاد کیش، گفت: تاخیر دیر هنگام دانشگاه برای حضور در جزیره کیش، ناشی از کاستی ها و خلاهای موجود در دانشگاه بود که خوشبختانه بخش زیادی از آنها مرتفع گردید و اکنون آماده برداشتن گام های بلند است.

وی در ادامه اظهار داشت: با بررسی های صورت گرفته، بناداریم گونه ای دیگر از فعالیتهای دانشگاهی با تمرکز بر آموزش های تخصصی منطبق با نیازهای سازمان منطقه آزاد کیش، سایر سازمان ها، بخش خصوصی و کیشوندان را طراحی و اجرا کنیم.

وی با اشاره به برگزاری چند دوره آموزشی بین‌المللی در ادامه روند، گفت: دانشگاه در نظر دارد ظرف ماه‌های آینده، برگزاری چند دوره آموزشی را بر اساس ره‌یافت‌های بررسی شده، برگزار نماید.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: علامه طباطبایی جزیره کیش آموزش کارآفرینی سازمان منطقه آزاد کیش علامه طباطبایی دانشگاه علامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر مهدی دوستی شامگاه چهارشنبه در نشست کارگروه توسعه دریا محور استان عدم وجود ارتباط بین سیستم‌های نرم‌افزاری دستگاه‌های مرتبط با اقتصاد دریا را مانعی پیش‌روی توسعه دریا محور دانست و اظهار کرد: لازم است با همکاری دستگاه‌های مختلف اتصال سیستم‌های نرم افزاری به هم محقق شود و الگویی متعارف در این حوزه تعریف شود.

وی با بیان اینکه کلان تصویر توسعه دریا محور در کشور هنوز شفاف نشده است، افزود: لازم است با استفاده از گروه‌های کارشناسی و مشاوران زبده و بین‌المللی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های ناشناخته حوزه دریا که کشورهای دیگر به آن ورود کرده‌اند شناسایی شود.

دوستی ادامه داد: با توجه به اهمیت شناسایی زمینه‌های ارزش‌افزایی در دریا مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه دریا را مأمور کرده‌ایم تا در دو حوزه نقطه نظرات خود را اعلام کنند نخست موانع نرم‌افزاری موجود در حوزه کاری و اصلاحات مورد نیاز نرم افزاری و دوم آماده کردن طرح‌های توجیهی جذب سرمایه‌گذار در بخشی که متولی آن هستند.

استاندار هرمزگان تعریف توسعه را تمرکز بر روی مزیت‌های نسبی و تعریف زنجیره ارزش دانست و گفت: معتقد هستم اقتصاد مانند شیمی است و ما اگر محیط را بهبود ببخشیم فرآیند مدنظر اتفاق خواهد افتاد از این رو تمرکز ویژه‌ای روی بهبود محیط اقتصادی استان داشتیم و حاصل آن کسب رتبه نخست امنیت سرمایه گذاری کشور در سه فصل پیاپی و جذب ۷۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بوده است.

وی خاطرنشان‌کرد: از میزان سرمایه‌گذاری‌های جذب شده در استان پروژه‌هایی به ارزش ۳۸۰ هزار میلیارد تومان آغاز شده است که بالای ۱۰ درصد پیشرفت دارد.

دوستی با اشاره اهمیت توجه به جزایر استان و تعریف اقدامات مرتبط با آن‌ها ذیل اقتصاد دریا محور گفت: اخیراً به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد داده‌ایم که توسعه دریا محور و جزایر سه گانه را در کتب درسی دانش‌آموزان درج کند

وی با اشاره به نشست اخیر استانداران با رئیس جمهور و طرح تأسیس پردیس دانشگاه‌های دریایی کشور در هرمزگان خاطرنشان‌کرد: این پیشنهاد با موافقت رئیس جمهور روبرو شد و در همان جلسه به وزیر علوم دستور دادند که ترتیب این امر داده شود از این رو ۱۸۰۰ هکتار زمین در شهر جدید خلیج‌فارس به عنوان محدوده آموزشی در نظر گرفته‌ایم تا پردیس دانشکده‌های دریایی کشور در آن جا مستقر شوند.

کد خبر 6100938

دیگر خبرها

  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی
  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • قشم صاحب نخستین آتشخوار تندرو کشور می‌شود‌
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • مجتبی مطهری: اخلاق مقداری در جامعه ما افت کرده است/ مسعود ادیب: هم‌نسل‌های من از شهید مطهری دین‌داری و مسلمانی خود را آموختند/ ابوالقاسم فنایی: شهید مطهری سعی کردند از جاودانگی اخلاق دفاع کنند
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید