Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش، غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نخستین جلسه شورای راهبردی بین المللی سازی آموزش عالی جزیره کیش که در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد با تاکید بر اهمیت نقش نهادهای ملی، منطقه ای و سرمایه گذاران در قالب سازمان های یونسکو و اکو در پیشبرد فعالیت های آموزشی از تاسیس صندوق بورسیه بین المللی برای دانشجویان نخبه کشور های همسایه در کیش خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین مظفری افزود: برای تحقق اعطای بورس تحصیلی در منطقه آزاد کیش می توان تفاهم نامه سه جانبه میان "اکو، یونسکو و سازمان منطقه آزاد کیش”در رشته های خاص به صورت بلند مدت و در قالب همکاری با دانشگاه های دیگر پیش بینی کرد.

مظفری با بیان این که کشور از ظرفیت های بسیار مطلوبی در حوزه ها مختلف برخوردار است گفت: شرایط حاکم بر این منطقه فرصت های ارزشمندی را در جزیره کیش ایجاد کرده است که با توسعه زیرساخت ها می توانیم تحولات بزرگ علمی و اقتصادی در سطح کشور ایجاد کنیم.

وی یکی از ویژگی های جزیره کیش را حضور فعال شعب دانشگاه های برتر کشور در این منطقه عنوان کرد و افزود: پردیس های بین المللی کیش در حوزه توسعه کمی و کیفی آموزش عالی جزیره کیش عملکرد خوبی داشتند و بخشی از رونق اقتصادی و علمی جزیره به خاطر حضور فعال این دانشگاه ها است.

به گفته رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش جذب بیشتر سرمایه گذاران جزیره کیش به واسطه حضور فعال دانشگاه های برتر کشور و فراهم شدن زمینه ادامه تحصیل خانواده آنان در این منطقه است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به این که خیلی از موضوعات مطرح در گذر زمان تغییر کرده است اظهار داشت: رویکرد در تغییرات و تحولات حوزه آموزش عالی کیش در سطح کشور کم نظیر است و در این خصوص گام های موثری برداشته شده است.

غلامحسین مظفری خاطر نشان کرد: ۱۳ دانشگاه برتر کشور برای فعالیت در حوزه آموزش عالی جزیره کیش اعلام آمادگی کردند.

مظفری بر ضرورت فعالیت حوزه مطالعات جغرافیای شهری سازمان برای شناسایی ظرفیت های مورد نیاز خوابگاه دانشجویی در جزیره کیش تاکید کرد و گفت: با بررسی پیشنهاد زمین مناسب برای ساخت خوابگاه دانشجویی و دریافت مجوز های لازم با مشارکت بخش خصوصی و خود دانشگاه ها نسبت به ساخت این مجموعه اقدام می شود.

همچنین داریوش سلیمی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزادکیش در این جلسه ضمن قدردانی از حمایت های همه جانبه غلامحسین مظفری، آغاز فعالیت شورای راهبردی بین المللی سازی آموزش عالی منطقه آزاد کیش با همکاری روسای پردیس های بین المللی این منطقه در حوزه های مختلف را گامی مهم و مثبت در روند توسعه همه جانبه کیش ارزیابی کرد.

وی افزود: این اقدام مهم در راستای اجرای سیاست های اصلی دولت در حوزه آموزش عالی و فعالیت های مناطق آزاد بر اساس ظرفیت های قانونی این مناطق در دستور کار منطقه آزاد کیش قرار گرفت.

به گفته سلیمی در وزرات علوم یکی از شاخص های مهم رتبه بندی و ارزشیابی فعالیت های دانشگاه ها در حوزه های داخلی، ارتباطات بین المللی است.

وی با اشاره به حساسیت و اهمیت این اقدام ارزشمند و ظرفیت های موجود در این منطقه که کشور می تواند از آن بهره مند شود اظهار داشت: محدودیت های ناشی از تحریم ها که در ارتباطات بین المللی با دانشگاه های مطرح دنیا با آن مواجه بودیم در حوزه تبادلات علم و دانش است.

نایب رئیس شورای راهبردی بین المللی سازی آموزش عالی منطقه آزاد کیش با اشاره به این که در سیستم آموزش عالی و در مجموعه سیستم اجرایی منطقه آزاد کیش بحث بین الملل سازی یکی از موضوعات اصلی این شورا است افزود: هدف از بین الملل سازی عرضه دانش، فناوری و ایجاد ارتباطات بین المللی و تردد اساتید و دانشجویان خارجی و داخلی است.

داریوش سلیمی تصریح کرد: یکی از ابزارهای سیاست علمی و توسعه ارتباطات بین المللی دیپلماسی علمی است که این موضوع با جدیدیت تمام در دستور کار شورا قرار گرفته است.

سلیمی به ماده ۶۴ ظرفیت قانونی در برنامه ششم توسعه، اشاره کرد و گفت: دانشگاه ها می توانند؛ پردیس های مشترکی را با هدف تحقق اقتصاد دانش بنیان، افزایش بهره وری، تنظیم رابطه متقابل تحصیل و اشتغال، گسترش همکاری و تعاملات بین المللی با دانشگاه های خارجی ایجاد کنند.

وی در خصوص محدودیت های ایجاد شده در سطح کشور و تردد اتباع بیگانه و ایرانی ها به کشورهای خارجی افزود: جزیره کیش با برخورداری از ظرفیت های مناسب در حوزه های "اقتصادی، گردشگری، عمرانی، علمی و فرهنگی” در مقایسه با دیگر مناطق آزاد کشور از نظر فعالیت دانشگاه های برتر شرایط ویژه ای دارد.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که ظرفیت قانونی ایجاد شده می تواند ابزار مناسبی برای حضور دانشگاه های برند و رتبه اول کشور در جزیره کیش باشد، اظهار داشت: با بهره مندی از توانمندی ها و ظرفیت های جزیره کیش می توانیم گام های موثری در این زمینه برداریم.

داریوش سلیمی در خصوص تاسیس نخستین اداره کنسولی دانشجویان جزیره کیش در میان مناطق آزاد کشور و در سطح استان هرمزگان گفت: رایزنی با شرکت های دانش بنیان در حوزه ارز دیجیتال جهت تسهیل روند تبادلات مالی دانشجویان اتباع خارجی، توانمند سازی کارشناسان امور بین الملل و ایجاد یک شبکه هماهنگ جهت پیشبرد متمرکز امور بین المللی دانشگاه ها و هم افزایی موثر میان متولیان از جمله اقدامات انجام شده در این اداره است.

سلیمی با اشاره به ایجاد یک کمیته ای با حضور نمایندگانی از پردیس های بین المللی کیش جهت بررسی مشکلات و ایجاد یک تبادل مالی در این منطقه اظهار داشت: با یک برنامه ریزی مدون برای حل مشکلات پیش رو فعالیت های موثری شد که این مهم نقشه راهی برای بین المللی سازی منطقه آزاد کیش محسوب می شود.

وی در رابطه با ایجاد ظرفیت های سرمایه گذاری در حوزه های مختلف مانند صنعت و تجارت که مشابه آن نیز در آموزش عالی باید مورد توجه قرار گیرد اظهار داشت: باید مشوق هایی برای دانشگاه ها خارجی و داخلی در نظر گرفت که با تاسیس صندوق بورسیه می توانیم از خروج دانشجویان نخبه از کشور جلوگیری کنیم.

شایان ذکر است در نخستین جلسه شورای راهبردی بین المللی سازی آموزش عالی منطقه آزاد کیش سید محمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیرعامل و برخی از مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، دبیر شورا و روسای پردیس دانشگاه های علوم پزشکی، تهران و شریف حضور داشتند.

۴۶

کد خبر 1489651

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد سازمان منطقه آزاد کیش ارتباطات بین المللی منطقه آزاد کیش غلامحسین مظفری بین المللی دانشگاه ها حوزه ها جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد درجلسه ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی یزد که با حضور مسئولان دانشگاه و مدیرکل و پرسنل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد برگزار شد، اظهار کرد: تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سال ۱۳۶۱ و سال‌های ابتدایی جنگ بوده و در حال حاضر تمام توفیقات مجموعه از برکت شهدای خوشنامی است که در حسینیه دانشگاه آرمیده‌اند و برای نگهداری و صیانت از کشور، جان خود را فدا کردند و از خود نام و نشانی به جا نگذاشته‌اند.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را از دانشگاه‌هایی دانست که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانش‌آموزان در مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی را ۱۵۰ هزار نفر دانست و ادامه داد: ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مدارس سما و سعادت استان یزد مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی اشکذری، مدارس سعادت دانشگاه آزاد اسلامی یزد را در مقطع نخست متوسطه در دو مدرسه پسرانه و دخترانه عنوان کرد و افزود: سال ۱۴۰۲ با حضور معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سعادت استان یزد افتتاح شد و ۸۰ دانش‌آموزان در حال حاضر در این مدارس هستند.

رئیس بسیج اساتید استان یزد یادآور شد: مدارس معارف به توانمندی‌های فردی دانش‌آموزان پرداخته و مهارت‌های زندگی، مبتنی بر حیات طیبه را به آن‌ها آموزش می‌دهد، توجه کیفی به درس و تحصیل توأم با ارتقای شاخص‌های معنوی و فعال‌سازی فطرت پاک انسانی در این مدارس دنبال می‌شود.

دهقانی اشکذری، دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یکی از هفت دانشکده در کشور با محیط آموزشی و پژوهشی دانست و تأکید کرد: دانشجویان تجارب عملی و مهارت‌های لازم برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان را در مدارس کنار معلمان فرامی‌گیرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد افزود: عرصه و میدان شامل کلاس‌های تدریس، آزمایشگاه‌ها و مکان‌های مناسب برای تجربه عملی تعلیم و تربیت است. دانشجویان می‌توانند با اصول و مبانی علم تعلیم و تربیت آشنا شده روش‌های آموزشی را بررسی کرده و مهارت‌های تدریس را تمرینو در سطوح مختلف از محیط‌های آموزشی و پرورشی بهره گیرند.

وی، کارآموزی، کارورزی و ارائه خدمت در این حوزه را از طریق عرصه مدرسه برشمرد و گفت: عرصه هم در مدارس سما و هم از طریق ارائه مشاوره و الگو‌های آموزشی به دیگر مدارس است و حوزه‌های نوآوری تربیتی در آموزش عمومی و تعالی سرمایه انسانی و دانشگاه مورد تأکید است.

دهقانی اشکذری افزود: در حوزه تربیت نیروی ماهر توانستیم با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی، در کنار یادگیری دروس تئوری، انتقال مهارت را داشته باشیم و امسال جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویانی که ۷۰ درصد واحد خود را در صنعت گذرانده‌اند خواهیم داشت.

وی، جنس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد را از نوع فناوری دانست و گفت: سال گذشته موفق شدیم با کمترین امکانات ۱۰ رتبه برتر کشوری شامل آزمایشگاه و شرکت برتر، استاد برتر در زمینه پژوهش و ... را کسب کنیم.

حجت‌الاسلام عباس زارع مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد هم ۱۲ اردیبهشت را روزی دانست که باید از معلمان، استادان دانشگاه و حوزه قدردانی کرد و گفت: همه پیامبران به نوعی معلمان انسان‌ها بوده‌اند، چراکه آنان پرورش و رشددهنده بشریت هستند.

به گزارش آنا، در پایان به مناسب روز استاد از دهقانی اشکذری و محمدمهران لسان به‌واسطه همکاری و حمایت‌هایشان از دانشجویان شاهد و ایثارگر در برگزاری استارت‌آپ سرآمداران شاهد و ایثارگر تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی