Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@22:59:50 GMT

رشد قابل توجه فعالیت کیفی و کمی دانشگاه ها در کیش

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۵۶۷۹

رشد قابل توجه فعالیت کیفی و کمی دانشگاه ها در کیش

غلامحسین مظفری در نخستین نشست روسای دانشگاه های درجه یک کشور با نمایندگان دانشگاه های عضو IAUP بر ارتقا آموزش عالی در مناطق آزاد با هدف رونق همه جانبه تاکید کرد. به گزارش پول نیوز، غلامحسین مظفری مدیرعامل این سازمان در وبینار امروز پانزدهم آبان، با بیان اینکه امروزه کشورهای جهان سعی در ایجاد ارتباط بین آموزش عالی و برنامه‌های توسعه خود دارند گفت: می‌توان گفت دانشگاه‌ها، یکی از پر ارزش ترین منابع که جوامع در اختیار دارند، می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: با گسترش دانشگاه نه تنها نیروی انسانی مورد نیاز جامعه تربیت می‌شود بلکه زیرساخت های فکری و فرهنگی جامعه برای برخورداری از روش‌ها و فناوری‌های نو نیز فراهم می‌شود. چراكه آموزشهای عالی موثرترین روش سرمایه گذاری در منابع انسانی است.
وي با تاكيد بر نقش آموزش عالی در توسعه اقتصاد مبتنی بر فناوری های پیشرفته در کشورهای تازه صنعتی شده گفت: امروزه حرکت به سمت دانشگاه های بین المللی و گسترش روابط علمی و بین المللی دانشگاه، نه تنها عضو غیر قابل انکار در پیشرفت های علمی وارتقای کیفیت آموزش عالی می باشد، همچنین منجر به مورد اعتنا قرار گرفتن فرهنگ و رفتار اجتماعی ملل در عرصه جهانی به عنوان کنشگران فعال و مثبت خواهد شد .
غلامحسین مظفري عنوان كرد: بین المللی سازی آموزش عالی و توسعه این مهم در دستور کار و سیاست های قطعی این منطقه آزاد قرار گرفته و تلاش و حمایت های لازم برای افزایش تردد و ارتباطات اساتید دانشجویان و محققان در سطح منطقه متمرکز شده است.
وي با بيان اينکه ارتقاي آموزش عالي در مناطق آزاد با راه اندازی شعب بین المللی دانشگاه های مطرح داخلی و همچنین دانشگاه های خارجی ضمن ایجاد زمینه تقویت بنیه علمی بومیان این مناطق موجب رشد و توسعه همه جانبه فعالیت ها مي شود اظهار داشت: اين روش راهکار موثری برای جذب دانشجویان خارجی و رونق فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در مناطق است.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش جذب دانشجویان خارجی و توسعه همکاری های علمی و پژوهشی بین المللی، با محوریت کشورهای آسیایی را زمینه ساز همکاری دو جانبه و استفاده از ظرفیت های موجود برشمرد و گفت: اين مهم از مباحث کلیدی و مورد توجه سازمان در سالهای اخیر بوده است.
وي در ادامه افزود: کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس به دلیل نزدیکی جغرافیایی و برقراری خطوط پروازی می توانند به راحتی از امکانات آموزش عالی دراین منطقه آزاد بهره مند شوند ضمن اینکه جزیره کیش علیرغم وسعت اندک از امکانات بسیار مطلوب اقامتی، فرودگاهی و بندری، مراکز خرید متعدد و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی برخوردار است که می تواند اقامت دانشجویی در این جزیره را برای علاقمندان به تحصیل درکیش دلپذیر کند.
غلامحسين مظفري تاكيد كرد:با توجه به رویکرد متفاوت آموزش عالی در مناطق آزاد نسبت به سرزمین اصلی، تمرکز ویژه ای برای ارائه رشته های مورد نیاز فعالیت های محوری هر منطقه وجود دارد بنابراين موقعیت جغرافیایی کیش و وجود شرکت های خدمات فنی و مهندسی مرتبط با صنعت نفت و خدمات پشتیبانی سکوهای نفتی سبب می شود تا امکان تدریس در طیف وسیعی از رشته های مرتبط با صنعت نفت و حمل و نقل دریایی، و تحقیقات و پژوهش در این منطقه فراهم شده که درنهایت به ارتقای دانش و تخصص جوانان و نیروی کار ماهر درکیش منجر شده و رونق اقتصادی این جزیره را قوت می بخشد.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بيان داشت : مناطق آزاد با توجه به قوانین سهل و خاصی که دارند بستر مناسبی برای تربیت دانشجویان و نیروی کار ماهر در رشته های تخصصی مورد نیاز همان منطقه به شمار می روند.
وي آغاز به کار مرکز نوآوری کیش با هدف ایجاد شهر دانشی و اجرای ایده اکوسیستم نوآوری را یکی از مباحث مه اين منطقه آزاد برشمرد و گفت: موضوعات مربوط به  مركز نوآوري درکیش با جدیت پیگیری می شود و می تواند با استفاده از ظرفیت دانشگاه های مطرح داخلی و خارجی موفقیت چشمگیری را در عرصه فعالیت های علمی و تولیدات مبتنی بر فناوری ایجاد کند.
غلامحسین مظفري عنوان کرد: ایده اکوسیستم نوآوری در علم، اکوسیستم کاملی است و مرکز نوآوری کیش به ‌نوعی یک هاب است که بتواند اعضای این اکوسیستم را که شامل دانشگاه‌ها، سرمایه‌گذاران و ارگان‌های مالی فعال در راستای تحقق اهداف نوآورانه در کیش را به هم متصل کند. به بیان دیگر سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی شرکت‌های صاحب ایده و پیشرو، دانش بنیان، خلاق و فعال در زمینه فناوری های نو در حوزه های گردشگری، فناوری دریا، هتلینگ، حمل و نقل هوشمند، سلامت و مدیریت پسماند که محورهای با اهمیت در جزیره کیش هستند و استفاده از توان مالی سرمایه گذاران علاقمند دراین حوزه ها تلاش می کند. در این روند حضور گسترده اساتید و فعالیت شعب بین المللی دانشگاه ها درجهت تقویت بنیه علمی جزیره کیش جایگاه بسیار مهمی دارد.
مدير عامل سازمان منطقه آزاد كيش همچنين جذب سرمایه گذاری در بخشهای مختلف را نیز به عنوان یکی از راه کارهای توسعه مناطق آزاد معرفي كرد و افزود: جزیره کیش به دلیل موقعیت جغرافیایی، مزایای سرمایه گذاری و معافیت های گمرکی برای فعالان اقتصادی داخلی و خارجی مقصدی امن محسوب میشود كه استفاده مطلوب از ظرفیت های بورس و فرابورس در کیش به عنوان بازوی تامین مالی بنگاه های اقتصادی و فراهم کردن زمینه ایجاد زیرساخت های امن پرداخت دیجیتال در جزیره کیش برای رونق مبادلات تجاری و معاملات بازار بورس بین الملل کیش، امکان فعالیت اقتصادی و تجاری شرکت ها و بنگاه های داخلی و خارجی را میسر می کند.
وي با اشاره به نقش مهم صنعت گردشگري در دنيا عنوان داشت: در عرصه صنعت گردشگری هم که سومین صنعت درآمدزای جهان در عصر حاضر است جزیره کیش حرکتی شتابان و موفق داشته است و به عنوان قطب گردشگری ایران با زیرساخت های لازم فرودگاهی و بندرگاهی و امکانات پیشرفته اقامتی، طبیعت زیبا و هوایی مطبوع مقصدی مطلوب برای میزبانی شایسته از گردشگران خارجی و داخلی است، منطقه ای آزاد که گردشگران خارجی بدون نیاز به روادید می توانند از مزایای سفر به آن بهره مند شوند.
مظفري همچنين گردشگری سلامت، اکوتوریسم، گردشگری علمی و ورزشی از جمله بخش هایی برشمرد که زیر ساختهای مورد نیاز هر بخش به خوبی در جزیره کیش فراهم شده و درحال توسعه است.
وي در ادامه با بيان اينكه کیش با آمار پذیرش سالانه بیش از یک میلیون و هشتصد هزار گردشگر داخلی و خارجی و قرار گرفتن در منطقه استراتژیک خلیج فارس، بازاری بزرگ برای سرمایه گذاری در عرصه گردشگری معرفي است، افزود: در چند سال اخیر معرفی مناسب ظرفیت های این بازار بزرگ، توجه سرمایه گذاران خارجی را جلب کرده و خوشبختانه طرح های بزرگ گردشگری با سرمایه گذاری کلان داخلی و خارجی در جزیره کیش در حال اجراست.
غلامحسين مظفري مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش در پايان گفت: امید آن دارم این دیپلماسی علمی ، جلسات و نشستها نتایج مثبتی برای گسترش روابط با ایجاد رشته ها و مراکز مشترک دانشگاهی و تحقیقات مشترک داشته باشد و آینده این منطقه در رشد علمی و همکاری‌های بین‌المللی دانشگاهی شکل بگیرد.
شايان ذكر است داريوش سليمي دستيار ويژه مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش در حوزه فناوري، دکتر کاخا شنگلیا رییس اتحادیه روسای دانشگاههای جهان, جرارد رایزینگر دبیر کل اتحادیه روسای دانشگاههای جهان ، دکتر سالارآملی قائم مقام محترم وزیر علوم در امور بین الملل و روسا و معاونین دانشگاه های معتبر ایرانی و غیر ایرانی و روساي پرديس هاي دانشگاهي كيش در اين جلسه وبيناري حضور داشتند.
در اين وبينار تمامي روساي دانشگاه ها به بيان پيشينه دانشگاه، اقدامات علمي و آموزشي انجام شده، برگزاري كنفرانس ها و همايش ها تعداد دانشجويان مقاطع مختلف و رشته هاي ارائه شده در اين مراكز پرداختند، همچنين امكانات فراهم شده براي دانشجويان داخلي و موضوع پذيرش دانشجويان خارجي، تعاملات بين المللي و همكاري بين دانشگاه ها از مسائل تشريح شده در اين وبينار بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سرمایه گذاری آموزش عالی مناطق آزاد منطقه آزاد کیش نوآوری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سازمان منطقه آزاد کیش بین المللی دانشگاه آموزش عالی داخلی و خارجی سرمایه گذاری جزیره کیش مناطق آزاد دانشگاه ها فعالیت ها مورد نیاز رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سجاد بیگی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در جلسه هم‌اندیشی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب اظهار کرد:‌ استکبار جهانی با مؤلفه‌هایی مانند جنگ نرم، جنگ سخت‌افزاری، جنگ سایبری از طریق بسط و توسعه توان علمی و فناوری خود در راستای تحریف فرهنگ اسلامی و نیز در حوزه اقتصادی برای فروپاشی نظام‌های اقتصادی از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده؛‌ بنابراین دانشگاهیان باید در مقابل همه ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند.

وی افزود: کشور منزلت علمی پرافتخار خود را مرهون اندیشمندان و نخبگانی است که قله‌های ترقی و مرز‌های دانش را شکسته‌اند و با توجه به جایگاه رفیع و نقش محوری اعضای هیئت علمی در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاهی تمدن ساز بر مبنای اصول اسلامی و تقویت زمینه و ظرفیت‌های علمی و تربیت نخبگان توانسته با طرح دانش‌افزایی و توانمندسازی ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها گام‌های بلندی را بردارد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی بیان کرد: بسیاری از دانشگاه‌های نسل اول، دوم و سوم کشور آموزش محور، پژوهش محور و یا به‌صورت کارآفرین فعالیت دارند که کارآفرینی همراه با آموزش عالی و پژوهش محوری در راستای تمدن سازی و انسان سازی بر مبنای اصول اسلامی از مهم‌ترین مأموریت‌های دانشگاه اکنون است که این مأموریت دانشگاه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده به همین دلیل دکتر طهرانچی برای تبیین منویات مقام معظم رهبری، مأموریت دانشگاه را بیشتر به‌سوی کارآفرینی سوق داده و علاوه بر شهریه محور بودن، دانشگاه باید به‌سوی فعالیت‌های غیر شهریه‌ای با ایجاد دانش جدید و شرکت‌های فناورانه سوق داده شود.

نهاد نمایندگی دیدبان حریم انسانیت و عفاف در ساحت مقدس دانشگاه 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب نیز نهاد نمایندگی را به‌عنوان محور عزت، شرافت و دیدبان حریم انسانیت و عفاف در ساحت مقدس دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه محل تعلیم و پرورش استعداد‌ها، نبوغ علمی و فکری نسل جوان انقلاب است این تعلیم و تربیت بدون توجه به مسائل مهم فرهنگی و نیز اشاعه فرهنگ اصیل اسلامی بین نسل جوان دانشجو میسر نخواهد بود و در این راستا نهاد توانسته ارزش‌های مهم الهی و انسانی را در دانشگاه تبیین و نهادینه کند.

پیام خدایی بیان کرد: برگزاری نماز جماعت، راه‌اندازی مدارس دخترانه و پسرانه سما، اعزام دانشجویان به مناطق جنگی و زیارتی در قالب کاروان‌های راهیان نور، برپایی نمایشگاه‌های حجاب و عفاف و صنایع‌دستی و تجسمی در واحد، برپایی نمایشگاه کتاب، برگزاری یادواره شهدای دانشجو و استقبال از شهید گمنام در واحد، پیگیری برای اخذ مجوزات اولیه برای تدفین شهدای گمنام و ساخت یادمان برای شهدای گمنام در محوطه دانشگاه و تشکیل ستاد‌های عفاف و حجاب ازجمله عملکرد و فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در حوزه‌های مختلف بوده است.

وی پیگیری ایجاد مرکز نیکوکاری با همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) شهرستان در دانشگاه، تأسیس کارگروه آراستگی و پوشش، راه‌اندازی چهار کانال اطلاع‌رسانی و تبلیغاتی برای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در فضای مجازی، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با معرفی و اعزام گروه‌های برتر به استان، تبلیغ برای جذب حداکثری دانشجو در شهرستان‌ها و روستا‌های تابعه، برگزاری آزمونه‌ای کنکور سراسر، آزمون نظام‌مهندسی و آزمونه‌ای استخدامی کشور در واحد و توزیع بروشور‌های معرفی ظرفیت‌ها، امکانات و رشته‌های دانشگاه بین داوطلبین شرکت‌کننده در آزمون‌های سراسری را از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • هوای کلانشهر اصفهان دروضعیت قابل قبول