Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@21:41:31 GMT

شعب مشترک دانشگاه بین‌المللی در کیش ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۱۸۲۹

شعب مشترک دانشگاه بین‌المللی در کیش ایجاد می‌شود

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از وزارت علوم، پنجمین جلسه کارگروه آیین نامه اجرایی بند (الف) ماده ۶۴ قانون برنامه ششم توسعه کشور درباره تشکیل شعب مشترک دانشگاهی با حضور نمایندگانی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور اقتصادی و دارائی، وزارت کشور، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، دانشگاه تهران، سازمان منطقه آزاد کیش و مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهید مفتح این وزارت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در این جلسه، اظهار داشت: گرایش به علم و دانش، ضامن ماندگاری مناطق آزاد است و باید این اتمسفر را در منطقه آزاد کیش ترویج کرد.

وی افزود: منطقه آزاد کیش باید حتماً با یک یا ۲ دانشگاه بین المللی تفاهمنامه و پیوند همکاری برای ایجاد شعب مشترک دانشگاهی داشته باشد تا امکان پیگیری اقدامات اداری و قانونی لازم در وزارت علوم ایجاد شود.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره به تغییر شکل تعاملات بین‌المللی با توجه به تحولات پرشتاب عصر کرونا، گفت: کرونا بازتاب‌های منفی گسترده‌ای بر تبادلات علم و فناوری داشت، ولی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی سازوکارهای جدیدی را برای انطباق با شرایط جدید یافته‌اند.

در ادامه این نشست، نمایندگان وزارت علوم، گزارشی از وضعیت دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی و اقدامات وزارت علوم در عصر کرونا از جمله برگزاری یازدهمین نشست معاونان و مدیران بین‌الملل، ایجاد کارگروه مطالعات آموزش عالی در عصر کرونا و وضعیت آموزش و پژوهش و تبادلات علمی بین‌المللی در ۱۴ دانشگاه بزرگ کشور ارائه کردند.

نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر آموزش عالی پزشکی و پژوهش، چالش‌های مربوط به عصر کرونا در این حوزه را محدودیت‌های فیزیکی و اجتماعی، کاهش اعتبارات پژوهشی و کاهش دانشجویان خارجی برشمرد.

سپس غلامحسین مظفری، مدیر عامل منطقه آزاد کیش به ظرفیت‌های این منطقه در زمینه ایجاد شعب مشترک دانشگاهی و دانشگاه‌های بین‌المللی از جمله وجود مرکز نوآوری، هفت پردیس بین‌المللی دانشگاهی، شهرک دانشگاهی، دفتر منطقه‌ای اتحادیه بین‌المللی روسای دانشگاه‌های جهان و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

وی چالش‌های موجود در ایجاد دانشگاه‌های بین‌المللی را ایجاد کنسرسیوم چندجانبه برای ایجاد دانشگاه‌های بین‌المللی، تسهیل فرآیند ایجاد خدمات کنسولی در کیش، امکان پرداخت هزینه‌های ارزی، امکان جذب دانشجویان ایرانی در خارج از کشور و بازتعریف وظایف رایزنان فرهنگی به عنوان رایزنان اقتصادی همچنین ترویج فرصت‌های مطالعاتی و برگزاری دوره‌های مشترک دانست.

نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه جلسه، پیشنهاد تشکیل یک مرکز آموزش‌های مهارتی با تمرکز بر مهارت‌های تخصصی کوتاه مدت، نرم، فناوری ارتباطات، هوش مصنوعی، شغلی و زندگی و نوین، مبتنی بر اقتصاد دیجیتال را ارائه داد.

نماینده سازمان سرمایه‌گذاری نیز پیشنهاد تبدیل منطقه به هاب (قطب) بین‌المللی در زمینه علم و فناوری و نماینده دانشگاه تهران نیز پیشنهاد برنامه‌ها و دوره‌های مشترک با دانشگاه‌های خارجی با میزبانی پردیس‌ها و دانشگاه‌های کیش را ارائه دادند.

برچسب‌ها کیش دانشگاه حسین سالارآملی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش دانشگاه کیش دانشگاه اخبار کنکور منطقه آزاد کیش وزارت علوم دانشگاه ها بین المللی عصر کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد