Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا در این نشست تخصصی که امروز پنجشنبه در سالن خوارزمی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، تشکیل کنسرسیومی از دانشگاههای برتر کشور، تقویت هرچه بیشتر زیرساختهای موجود، تسهیل در مبادلات ارزی و بهره برداری هرچه بیشتر از ظرفیتهای متنوع منطقه آزاد کیش به عنوان مهمترین راهکارها برای تبدیل این منطفه به مرکز عملی بین المللی با رویکرد به منافع ملی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 در این جلسه، غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به فعالیت ۷ دانشگاه برند کشور و اشتغال به تحصیل بیش از  ۶۶۰۰ دانشجو در دانشگاه های جزیره کیش که  ۷۰ درصد آنان در مقاطع تحصیلی دکترا  در حال تحصیل هستد، گفت:  برنامه ریزی های خوبی برای جذب دانشجویان مقیم خارج از کشور و دانشجویان خارجی در این منطقه پیش بینی شده  تا از ظرفیتهای موجود برای رشد و توسعه بخشهای مختلف استفاده شود.

 به گفته مدیرعامل منطقه آزاد کیش " این جزیره در حوزه های مختلف دارای ظرفیتهای فراوانی است، که حوزه علمی و دانشگاهی یکی از قابلیتهای اصلی و اساسی کیش است.

وی آذرماه پارسال در نشست هم اندیشی رییسان و استادان دانشگاههای کیش افزود: ظرفیتهای علمی و دانشگاهی کیش که نتیجه تلاش سالهای متمادی است، در یکسال اخیر بشکلی ویژه مورد توجه قرار داشته و برای تقویت هرچه بیشتر این بخش به عنوان پیشران توسعه،با روسای دانشگاهها در جزیره کیش و روسای دانشگاههای مادر از جمله صنعتی شریف،دانشگاه تهران،دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، خواجه نصیر، دانشگاه آزاد و مجموعه های دیگر صحبت ها و مذاکرات زیادی انجام شده است.

 مدیرعامل منطقه آزاد کیش استفاده از توانمندیهای علمی و دانشگاهی برای تولید ثروت، رفاه اجتماعی و پیشرفت جزیره کیش را از جمله برنامه ها و اقدامهای  مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد و افزود: در این زمینه با همکاری معاون فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزهای موثری صورت گرفته است.

 وی تشکیل شورای راهبردی با محوریت دانشگاهها و کمک سازمان برای بحث های دانشگاهی در جزیره کیش را یکی از گامهای اساسی در اجرای سیاستهای مذکور اعلام کرد و افزود: جمع کثیری از رییسان دانشگاههای مطرح کشور از جمله رییس دانشگاه شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، جهاد دانشگاهی، دانشگاه فردوسی و ... از اعضای این شورا هستند.

 همچنین  در این جلسه معاون امور اقتصادی سازمان برنامه بودجه کشور، ضمن اعلام حمایت از رویکردهای علمی و اقتصادی منطقه آزاد کیش گفت: با  جذب دانشجویان داخلی و خارجی در ۷ پردیس بین المللی کیش می توانیم جهشی در منطقه آزاد کیش ایجاد کنیم که این منطقه نه تنها به عنوان جزیره گردشگری ماموریت خود را ادامه می دهد بلکه به عنوان مرکز علمی ایران میان مناطق آزاد کشور نیز مطرح شود. 

سید حمید پورمحمدی خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت های بسیار بزرگی که دانشگاه های مهم و تراز اول کشور در این منطقه ایجاد کرده است، جزیره کیش می تواند به عنوان هاپ علمی کشور ایفای نقش کند.

وی یکی از راهکارهای مهم در تبدیل کیش به یک مرکز علمی بین المللی را  تسهیل در امر مبادلات ارزی از طریق تجهیزات و زیرساخت ها عنوان کرد و افزود: در این خصوص راهکارهای مشخصی تعریف شده است.

 همچنین در این نشست، مرتضی شهیدزاده مدیرعامل صندوق توسعه ملی با تاکید بر لزوم  فعالیت دانشگاه ها در بخش نوآوری ایده های فنی، علمی و دانش بنیان  گفت: بر اساس سیاست های مقام معظم رهبری؛ صندوق توسعه ملی از تولیدات دانش بنیان که پرورش یافته این دانشگاه ها است حمایت می کند و تجاری سازی  ایده های متمایز و نو آور را مورد توجه قرار می دهد.

مرتضی شهیدزاده افزود: در اجرای این رویکرد،   ارز در نظر گرفته شده برای صادرات با نرخ یازده درصد در اختیار بخش های مربوطه که تولیدات داخلی دارند  قرار داده می شود. 

نشست روسای پردیس های بین الملل کیش با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، معاونین و برخی مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، سید حمید پورمحمدی معاون امور اقتصادی سازمان برنامه بودجه و مرتضی شهیدزاده مدیرعامل صندوق توسعه ملی در سالن خوارزمی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.     

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منطقه آزاد کیش بین المللی دانشگاه ها جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندنی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی